En säck potatis...

...ungefär så känner jag mig just nu. Har precis kommit hem och landat i soffan och det känns som om min kropp inte kommer vilja ta sig härifrån på ett tag. Jobbet idag har gått väldigt fort och jag har haft saker att göra hela tiden. Vi blev färdiga med att göra om den förra praktikantens arbete och jag har börjat leta information till mitt lilla arbete om Makedonien och finanskrisen som jag ska skriva näsat vecka. Dessutom ville Lars att jag också skulle vara med på konferensen nästa vecka om Justice, freedom and liberty så då är det bäst att vara det. Kan nog bli intressant och dessutom slipepr Ella vara själv.

Fredagsfikat, dagens höjdpunkt, bestod av chokladkakor och något majsbröd med ost i. Det där med att ha bröd med fetaost är väldigt poppis här och det bjuds man på lite överallt. Väldigt gott. Vi 14 lämnade vi ambassaden och gick mot Magnus. Biffen som tränade med oss i måndags var inte där så vi fick köra i fred idag. Han kom först när vi skulle gå och jag tyckte allt att han såg lite besviken ut. Besviken över att inte få möjlighet att köra slut på oss. Vi ska dit imon med så vi utnyjtar våra tre gången i veckan så vi får väl se om han är där då.

Ikväll blir det lugnt, vi ska laga lite mat och bara slappa. Kanske tvätta lite med, kul fredag va? Men det blir ju utgång imon och ska jag orka med det så vill det till och vila idag, tant som man är!

Vad ska ni hitta på i helgen?

Måste ju säga att din gissning Emelie var bra. Fast jag är fortfarande lite tveksam till om jag tror att den håller. För att man ska plasta in saker känns det som att det borde finnas något man kan pressa ihop hela plasten med, runt om det man ska plasta liksom. Men någe sånt finns inte. När man stänger locket är det bara vid metalltråden som plasten pressas samman... Dessutom, vad ska man med en inplastningsmaskin till i köket. Säger inte att du har fel Emelie... men är nog inte helt övertygad =)

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0